Meseillusztrálás

Írói honlap készítése

Írói honlap készítése

Saját honlap, saját blog és saját elérhető közönség

Egy honlap nem csak arra jó, hogy információkat, értesítéseket küldjünk az éppen megjelenő könyvünkről, esetleg új könyv érkezéséről a webáruházunkban, hanem arra is, hogy fenntartsuk a figyelmét az olvasótáborunknak egy-egy érdekes gondolattal, vagy készülő könyvünkből érdekes részek megosztásával. Így a visszajelzések alapján meg lehet határozni, hogy milyen irányba érdemes elindulni a könyv sikeréhez vezető úton.

Mit tehet meg egy saját honlappal? 

Szinte bármit! Egy saját honlapon megteheti, hogy havonta pár alkalommal, vagy akár minden nap, ír az olvasóinak, hogy fent tartsa érdeklődésüket és ha aktuális lesz egy hamarosan megjelenő könyv azt így előrendelésként már be is lehet harangozni, szinte költség nélkül. Minél több olvasója van egy ilyen honlapnak, annál nagyobb az esélye, hogy több könyvet tud eladni nekik.

Hogy lehet elérni, hogy sok embert érjek el egyszerre, akár ingyen is?

A válasz egyszerű. Ha valóban érdekes tartalmakat szolgáltat, akkor elég egy egyszerű feliratkozási űrlap egy jól látható helyre és a téma iránt érdeklődő meg fogja adni az elérhetőségi adatait. Ha meg biztosra akar menni, akkor a feliratkozásért cserébe ad egy kis „ajándékot", ami lehet egy letölthető e-könyv is. Így ezáltal minden megadott email cím egy potenciális vásárló is lehet egyben a későbbiek folyamán.

A honlapkérdésben mi, hogyan tudunk segíteni?

Egy modern, személyre szabott weboldal elkészítésével.
A kialakítása a kért funkciók szerint lesz elkészítve. Minden honlap közösségi megosztó funkcióval is bír. E szerint lehet:
 • Információ adás Önről és a könyveiről – egyszerű bemutatkozó oldal -.
  • ez inkább egy bemutatkozó oldal lenne, mely egyszerű, de nagyszerű. Oldalak száma 1-5 között, amiben egy kapcsolati űrlap is benne van.
 • Blog funkcióval kiegészített.
  • Itt, főleg az új tartalomra kerül a hangsúly. Igen hatékonyan lehet feliratkozó oldalnak is használni az ilyen honlapot. Minél többen adják meg az elérhetőségeiket, annál több embert lehet elérni, ha új könyvet vagy számunkra fontos eseményt kell beharangozni. Mindezt, hirdetési költség nélkül!
 • A honlapon keresztüli értékesítés az előbbi két funkcióval.
  • Itt értékesíthet könyvet is vagy hozhat létre fizetős tartalmat, amihez csak az előfizetői juthatnak hozzá.

Kiknek nem ajánljuk a honlapjainkat?

 • Azoknak, akiknek már van és meg vannak elégedve a meglévő honlapjukkal
 • Akik az írást csak hobbinak tekintik

Kiknek ajánljuk elsősorban

 • Olyan szerzőknek, akik az írásból akarnak megélni, vagyis életvitel szerűen írnak
 • Olyanoknak is, akik ki akarják egészíteni a jövedelmüket az írásaikból származó bevételekkel

Amennyiben Ön is szeretne egy ilyen honlapot, akár részletfizetéssel is az kérje ajánlatunkat vagy kérdezzen a lehetőségekről!

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://meseillusztralas.hu/