• Mesekönyv illusztrálás

  Mesekönyv illusztrálás

  Aranyos figurák, jól megkomponált jelenetek.

  Kérd ajánlatunkat
 • Könyvborító tervezés

  Könyvborító tervezés

  Akár regény, akár műszaki könyv, egy jó borítóra akkor is szükség lesz!

  Kérd ajánlatunkat!
 • Illusztráció poszterként

  Illusztráció poszterként

  Szoba dekorációnak vállalunk illusztrációkat nyomtatással, akár vászonra is.

  Kérd ajánlatunkat!

Rólunk

Hogyan kezdtünk illusztrálni

A Galantusz Grafika, már 2000 óta fentálló online vállalkozás. Határok nélkül dolgozunk. Az első 5 évben rajzfilmeztünk. Ez idő alatt, több nagy sikerű produkcióban vettünk részt, ilyen pl.: a Mr. Bean, Rege a csodaszarvasról, Percy a parkőr, Angelina Ballerina… Ebben az időszakban tanultunk meg a karakterrajzolást. Ezt a tudásunkat kamatoztatva kezdtük el a meseillusztrálást, és a kiadványtervezést. Mára Európa számos országából kértek valamilyen formában illusztrációinkból.
Mesekönyv illusztrálás. Könyv és meseillusztráció készítés

Stílus

Klasszikus műfajtól a szórakoztató irodalomig készítünk illusztrációkat. Találó ötletekkel, gondosan megtervezett figurákkal tesszük írását különlegesebbé. Cselekményes, eseménydús kompozícióink által az írásból egy-egy pillanat szinte megelevenedik.

Alkalmazkodni tudunk a kívánt stílushoz és elképzeléshez. Ha kell önállóan dolgozunk, vagyis ránk bízhatod a karakterek és a helyszínek kidolgozását, ha kell a Te elképzelésedet valósítjuk meg.

Idő és rugalmasság

Igyekszünk alkalmazkodni ügyfeleink időbeosztásához, határidejéhez. Amennyiben szükséges, az adott munkához több fordulót is biztosítunk. Javaslatokat teszünk a legjobb eredmény eléréséhez, szem előtt tartva az eladhatóságot. Éppen ezért nem minden esetben tarthatóak be az eredeti határidők. Lehetnek olyan előre nem látott kérések, idő közben felmerült akadályok, amiket az ajánlattételnél még nem lehetett látni. Ezt csak plusz idővel tudjuk áthidalni, megoldani.

Általánosságban elmondható, hogy egy illusztráció elkészítéséhez 2-3 munkanap kell.

Hogyan készülnek az illusztrációink

Amikor elkezdünk egy új projektet, első körben átolvasásra kerül a küldött anyag. Ez az anyag lehet a konkrét olvasmány, vagy a szerzőnek az elképzelése. Ezután a bennünk kialakult kép szerint elkezdünk vázlatolni, megtervezni a karaktereket és a látványvilágot. Ez szokott több időbe kerülni. Amint ezeket a vázlatokat elfogadja a megrendelő, kezdődik a kidolgozás.

Ma már az illusztrációink többsége valamilyen digitális technikával készül, bár vázlatokhoz, még mindig a papír a befutó nálunk.

Mesekönyv illusztráció

Milyen illusztrációkat készítünk

Meseillusztráció készítés
Grafika készítés, illusztráció készítése
A meséskönyveken kívül, illusztrálunk regényeket, nyelvkönyveket, színezőket.
Digitális alkotásainkat szokták kérni ajándéknak, fali dekorációnak, ilyenkor poszterként, vagy vászonképként kapja meg a megrendelő.
Grafika és illusztráció készítés

Milyen árban dolgozunk?

A kapott anyag tartalmára adunk árajánlatot. Ha valami nem világos, akkor egyeztetünk az árajánlat előtt. Árakat mindig a feladatra szabva adjuk. Ez nagyban függ az elkészítési időtől és az illusztrációk jeleneteinek bonyolultságától.

Egy jól kidolgozott illusztráció ritkán készül el egy munkanap alatt.

Lépj velünk kapcsolatba

Ha további információt, vagy árajánlatott szeretnél, töltsd ki ezt az űrlapot!

Galantusz Grafika Bt.

Cégjegyzék szám: 13-06-069354 A cég adószáma: 20713319-2-13. Székhely: 2252 Tóalmás Cégvezető: Ujréti János Grafikai tervező: Ujréti Ágnes - illusztrátor Telefon: +36(70)56-31-435 Email: info@meseillusztralas.hu

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB